Kyra

Hallo! Ik ben Kyra, de trotse eigenaresse van Proper Hair. Mijn passie voor haar heeft me gedreven om een kapsalon te starten waar kwaliteit en creativiteit voorop staan.

Samen met mijn partner Leon, onze dochter Bodi en onze trouwe viervoeter Bruno vormen we een gezellig gezin. In mijn vrije tijd geniet ik van lekker eten en hou ik van gezelligheid met onze naasten. 

Ik geloof sterk in persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel professioneel als persoonlijk. Dit stelt me in staat om up-to-date te blijven met de nieuwste trends en technieken in de kapperswereld, zodat ik jou het beste advies en de mooiste looks kan bieden.

Bij Proper Hair streven we ernaar om elke klant zich speciaal en gewaardeerd te laten voelen. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon en samen met jou je perfecte look te creΓ«ren!

Daphne

Ik ben Daphne en ik werk sinds 2020 bij Proper Hair. Van jongs af aan wilde ik al kapster worden. Na het behalen van mijn diploma op de middelbare school heb ik in 3 jaar tijd de kappersopleiding afgerond. Direct daarna heb ik de opleiding tot salon manager gevolgd.

Als ik echt moet kiezen vind ik uitgebreide kleurbehandelingen het leukste om te doen. Het belangrijkste vind ik dat je ook thuis je kapsel goed kunt onderhouden. Als je bij mij in de stoel zit geef ik je graag tips & tricks zodat je niet alleen als je net naar de kapper bent geweest, maar ook die weken erna weet hoe je jouw haar in model krijgt.